WordPress alustalla tehdyt

verkkosivut ja verkkokaupat

Teen WordPress verkkosivujen ja Woocommerce verkkokauppojen suunnittelua ja toteutusta avaimet käteen -periaatteella. Olen julkaissut yli 150 verkkosivua eri toimialoille. 

Verkkosivujen suunnittelu lähtee liikkeelle meidän välisestä keskustelusta, missä kartoitamme tarpeen, sivuston kohderyhmän ja tavoitteet sekä sivuston ulkoasutoiveet. Tämän jälkeen teen ensimmäisen luonnoksen sivuista. Sivustojen teko etenee askel askeleelta, kunnes te hyväksytte ne ja voimme julkaista ensimmäisen version sivustosta. Sivustoa voidaan kehittää yhdessä myös julkaisun jälkeen. 

* Sisällontuotanto ei kuulu hintaan, vaan tulee asiakkaalta. Asiakas alkaa maksaa domain- ja ylläpitomaksut vuoden jälkeen. Lisäkielet, WordPressin muut maksulliset lisäosat, maksutavat, lisämaksulliset ulkoasuteemat hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Referenssejä

01

Arctic Dreams House

Nämä sivut ovat varsin laajat ja niihin asiakas otti lisäkielivaihtoehtoja, hotelliominaisuudet ja maksutavat lisämaksusta. Lisäksi asiakkaalle on tehty useampi kuvauspäivä valokuvien ja videoiden tuotantoon. 

02

Villa Talo

Nämä sivustot sisältävät maksullisen sivustoteeman, muuten ne ovat hintaan sisältyvillä ominaisuuksilla. Asiakas myös tilasi sivustolle ylimääräisenä esittelyvideon sekä uudet kuvat kohteesta. 

03

Rovaniemi Online

Tämä sivusto on varsin laaja sisältäen myös verkkokaupan. Se on osoitus siitä, kuinka monipuolisesti pystyn verkkosivuja toteuttamaan. 

04

Insinööripiste

Tämä sivusto on hyvä esimerkki hintaan sisältyvistä ominaisuuksista. Sivuston lisäksi asiakas tilasi esittelyvideon kohteistaan.