Monipuoliset ja laadukkaat

VALOKUVAUS
-PALVELUT

Kohdekuvaukset sisältä ja ulkoa, tarkat tuotekuvat, henkilökuvat, ilmakuvaus, tapahtumakuvat, 

Käytössäni on ammattikuvauskalusto ja siirrettävät studiovalot. Kohde-, henkilö ja maisemakuvien lisäksi otan myös tarkkoja tuotekuvia sekä ilmakuvia. Teen myös kuvien editoinnit.

Valokuvauspalvelut 70,00 € / tunti + kilometrit
Teen valokuvausta tuntihinnoittelulla, sillä jokainen kuvaus- ja editointiprojekti on omanlaisensa. Tuntilaskutukseen kuuluu kuvaushetkessä vietetty aika sekä editointiin kuluva aika. Lisäksi laskutan kilometrit. Pystyn antamaan tarjouksen kuultuani kuvauksen kuvausprojektistasi. 

    

Referenssejä

01

Tilakuvaus / kohdekuvaus

Tilakuvissa tärkeää on niiden tunnelma, tarkkuus ja se että suorat tasot näyttävät suorilta. Olen tehnyt tila- ja kohdekuvauksia lukuisissa eri paikoissa ympäri Suomea. 

02

Tuotekuvaus

Minulla on useampikin erikokoinen siirreltävä studio sekä valokalusto, minkä avulla pystyn tekemään tarkkoja ja näyttäviä tuotekuvia esimerkiksi verkkokauppaan, esitteisiin tai verkkosivuille. 

03

Henkilökuvaus

Tämän Rovaniemellä syksyllä 2010 kuvatun ja 3:20 kestävän videon kuvaaminen kesti  6 tuntia ja editointi  8 tuntia. Käsikirjoitus, videokuvaus, editointi – Timo Tapaninen.

04

Maisema- ja ilmakuvaus

Käytössäni on tällä hetkellä Dji Inspire 2 ja Dji Phantom 4 pro Obsidian droonit. Minulla on myös kokemusta revontulien kuvaamisesta eri ympäristöissä.  

05

Tapahtuma- ja action-kuvaus

Tapahtumien ja aktiviteettien kuvaaminen vaatii heittäytymiskykyä ja tilannetajua. Niitä minulta löytyy, yhdistettynä 20 vuosikymmenen kokemukseen. Voit tilata minut kuvaamaan tapahtumaan, kuin tapahtumaan tai tilanteeseen, kuin tilanteeseen.