Monipuoliset ja laadukkaat

VALOKUVAUS
-PALVELUT

Kohdekuvaukset sisältä ja ulkoa, tarkat tuotekuvat, henkilökuvat, ilmakuvaus, tapahtumakuvat, 

Käytössäni on ammattikuvauskalusto ja siirrettävät studiovalot. Kohde-, henkilö ja maisemakuvien lisäksi otan myös tarkkoja tuotekuvia sekä ilmakuvia. Teen myös kuvien editoinnit.

Valokuvauspalvelut 80 € / tunti + kilometrit
Teen valokuvausta tuntihinnoittelulla, sillä jokainen kuvaus- ja editointiprojekti on omanlaisensa. Tuntilaskutukseen kuuluu kuvaushetkessä vietetty aika sekä editointiin kuluva aika. Lisäksi laskutan kilometrit. Pystyn antamaan tarjouksen kuultuani kuvauksen kuvausprojektistasi. 

    

Referenssejä

01

Tilakuvaus / kohdekuvaus

Tilakuvissa tärkeää on niiden tunnelma, tarkkuus ja se että suorat tasot näyttävät suorilta. Olen tehnyt tila- ja kohdekuvauksia lukuisissa eri paikoissa ympäri Suomea. 

02

Tuotekuvaus

Minulla on useampikin erikokoinen siirreltävä studio sekä valokalusto, minkä avulla pystyn tekemään tarkkoja ja näyttäviä tuotekuvia esimerkiksi verkkokauppaan, esitteisiin tai verkkosivuille. 

03

Henkilökuvaus

Henkilökuvien ei tarvitse olla studiossa taustakangasta vasten otettuja valokuvaamokuvia. Kuvauspaikan ja mallin asennon avulla saadaan henkilön persoonallisuus tuotua ilmi.

04

Maisema- ja ilmakuvaus

Käytössäni on tällä hetkellä Dji Inspire 2 drooni. Minulla on myös kokemusta revontulien kuvaamisesta eri ympäristöissä.

05

Tapahtuma- ja action-kuvaus

Tapahtumien ja aktiviteettien kuvaaminen vaatii heittäytymiskykyä ja tilannetajua. Niitä minulta löytyy, yhdistettynä kahden vuosikymmenen kokemukseen. Voit tilata minut kuvaamaan tapahtumaan kuin tapahtumaan tai tilanteeseen kuin tilanteeseen.